Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=MtnbNeme-B0 "Göm alla tankar Och frys in alla problem Känn hjärtat banka Låt den här natten bli sen Göm alla tankar Och frys in alla problem Känn hjärtat banka, känn hjärtat banka"


Mannen.

Och jag bad och bad om svaret

jag hade levt tillräckligt länge i min egna drömvärld
och njutit av sötman av en mans
åtrå

men jag anade oråd redan från start


och

jag fortsatte be om svar.
så jag bad och bad.


och

svaret kom.

han. mannen.

var egentligen.

inte. min. alls.




Fri vers av Nébuleuse
Läst 240 gånger
Publicerad 2012-11-18 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nébuleuse