Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konervsation mellan Sverige och Tyskland

Fläckarna av dina skador
syns fortfarande i min ögonvrå
men jag vill fortfarande veta vad du har för dig

Mina vänner säger att det finns många
snälla killar
sådana som aldrig skulle göra någon illa
men jag vet att om du klarade av det
den finaste människa jag vet
så är de onda allihopa

Vi pratar lite då och då
fast vi kom överrens om att släppa kontakten
det var dags att gå vidare nu

Du säger att du legat med nya
jag säger att jag önskar att jag också gjort det
men det har liksom bara inte blivit av

Du frågar om jag träffat någon och jag berättar lite grann
du klarar av att dela med dig till andra men det gör inte jag

Jag vet inte om du vill hälsa på för
att du verkligen saknar mig
du säger att du gör det

Vi kom överrens om att komma över varandra
du säger att jag ändå var din stora kärlek
och jag säger att du var speciell

Vi kommer inte vidare men vi vill inte stanna kvar heller

Jag frågar om du träffat någon
du säger att du saknar någon att sova bredvid
jag vet inte om den någon är jag men jag saknar det jag med

Du blir glad när jag säger att jag bleker håret
jag dög väl aldrig som jag var

Jag ligger i en park ibland med en vintetra och tänker på dig
tänker om vi bara försökte en gång till lite hårdare

Jag har kanske träffat någon
jag vet inte än
du säger att jag inte borde missa något för att jag väntar på dig
jag hatar din arrogans

Du säger att du kanske kan komma och hälsa på
men skadorna du gjorde syns fortfarande tydligt på mig
och jag vill att de ska blekna
jag saknar dig men jag tror att du mest saknar perfekt sex
men vem vet jag kanske har träffat någon annan
som är något mera att ha

Vi pratar lite då och då
kommer inte riktigt fram till några smarta svar
kommer inte fram till om vi faktiskt var något att ha
du kanske ändå har träffat någon annan
men det kanske jag också har




Fri vers av Citrusblomma
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-06 03:51



Bookmark and Share


    tehdog
känns som det här med nationalitet inte leder till någonting annat än vacker osäkerhet, typ som bombdådstider
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma