Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rosor! ahh ....jag har nog skrivit om tidigare, med litet andra ord, om samma skönhet


en födelse(haiku)

naturens små under;

rosen föds- blir blom från knopp;

smärtande skönhet




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-07 11:08



Bookmark and Share


  Rise Little One
stickande taggar...
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran