Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbad av den jag älskade

Vi träffades på en fest
Satt på balkongen i flera timmar och pratade
Stjärnklar natt och fullmåne

Jag var inte intresserad, väntade på att träffa någon
som kan älska mej

Du hade bestämt dej att du skulle ha mej
Jag hade fått ditt nummer, men jag ringde inte
Du fick tag i mitt nummer av en gemensam vän
Vi träffades igen

Jag pratade om vem jag var och vad jag vill i livet
Du ville samma, sa du.
Jag gav med mej och vi blev ett par
Jag var förälskad
Märkte att du sa imot dej själv.
Du började kalla mej för tjock, hade storlek 36
Ren mobbing

Du tog mitt självförtroende och det enda jag hade kvar var dej
Jag blev desperat och om du skulle försvinna så hade jag inget kvar

Du la ofta på luren i mitt öra, när vi skulle träffas, om det kom en fest
så struntade du i mej, var det inte spännade kunde du komma på natten
Var mer som en fostrande mor än en flickvän

Tillslut förstod jag att jag aldrig känt dej
De 8 månaderna så älskade jag en annan än dej
Den personen som du sa dej vara som du inte var
Skrämande

Inget självförtroende kvar.
Min väntan var förstört, du kastade det i marken och sa
Mitt första förhållande höll inte, så varför ska dit hålla?
Du bytte ut mej, mot en annan.
På en vecka

Jag var dej trogen länge, kunde inte kolla åt andra killar.
Det slutade inte här.
Träffade en annan kille och ni träffades och vad du sa till honom, vill jag inte veta.
Mina gammla klasskompisar som träffade dej började vända mej ryggen

Vill inte veta vad du sa till de, de borde känna mej bättre än det du sa
Förrvirad

Men kan inte säga att jag älskade dej, för jag älskade den person som du sa dej vara för att få mej på fall
Inte den du igentligen var

Du ville inte alls som mej, va inte ens i närheten av den människa du sa dej vara.
En främling!
Jag älskade en främling som jag inte kände
Som jag trodde mej känna
Jag älskade den personen, jag gav hela mej själv och min väntan

Det blev mitt första och inte enda fall





Fri vers av filosofmamman
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-06 16:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är nog ofta så att bilen inte stämmer överens med verkligheten - kämpa på.
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman