Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lekte en lek!


Vi spelade kula om våren,
mina var gula o blå.

Vi lekte indianer
och rövare i skogen,

men det var då.

Jag fick en cykel som
var blank, jag var stolt
som få,

men det var då.

Vi lekte kurragöma
vi klättrade i träd,
vi hoppade hage på
vår gropiga väg.

Ja minnena kommer
och minnena går,
och JAG vet allt för väl,
att den lyckligaste tiden

DET VAR DÅ!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-06 17:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vacker bild!
Fina minnen /kram
2012-08-06

    ej medlem längre
Då är alltid nu (också) - i minnet.
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson