Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än tusen ackord

säkerligen kan jag inte gå tillbaks
det är redan bearbetat och arkiverat
det handlade sällan om gitarrerna
det handlade mest om så kallade känslor
min slutkurs blev ett misslyckande
men det är kanske lika bra

jag  tänker att det är ändå mer än dom flesta
mer än tusen ackord
mer än vad någon har givit mig
även fast det gör ont
även fast allting tog slut

mer än tusen ackord




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-06 23:43



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Berörs av det som klingar mellan raderna
2013-02-25

  Svartsilver
jo nog ser jag musiken i din sorg. väldigt mjukt och sorgset.
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike