Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Du dog
du lämnade mig

Du dog
och lämnade ett tomrum

Du dog
och det sargar mig

Du försvann
utan minsta förvarning

Hur ska jag orka ta mig vidare i livet?

Hur ska jag orka leva?

Jag frågar
för att jag kommer bli tvungen att göra det
utan dig.




Fri vers av Lilla Bambun
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-07 11:39



Bookmark and Share


  eldkastare
Väcker tankar,
fin.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun