Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör vi inte bara det vi vill göra

Ibland vill jag bara flyga iväg
Fälla ut vingarna och bara låta vinden ta mej dit den vill
Våga göra allt det som man inte vågar
Men bara låta vingarna ta mej dit de bär

Få känna på himlens färger
Kolla vart regnbågen verkligen slutar
Kanske finns där allt en skatt om man bara vågar tro

Flyga igenom de fluffiga lite kalla mörka molnen
Se om de verkligen är så mörka som man kan tro
Få se innsidan på de

Att få känna sej fri och bara känna vinden runt ens kropp, svalkande.
Svävande
Kolla ner på havet, på de vita vågorna, på skogen

Följa sitt hjärta dit de vill ta mej och se vart jag hamnar
Fri tolkning av mej själv
Inget som binder upp än att stanna och ta annsvar




Fri vers av filosofmamman
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-07 15:41



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Skön känsla i den här texten! att få släppa allt för en stund och bara glida runt på lätta vingar!
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman