Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dig

Får jag bo i dig, bland dina sinnen och djupaste hemligheter.
Får jag röra ditt inre
ditt hjärtats slag och tankar.
Får jag bo i dig
bland sanningar och funderingar.
Får jag dela det med dig
så låter jag dig aldrig gå.




Fri vers (Prosapoesi) av L8
Läst 199 gånger
Publicerad 2012-08-08 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8
L8