Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu, just i dag

Du ligger här bredvid och jag hör ditt hjärta slå.
En svag doft av tobak, fast du inte röker.
Alldeles stilla och jag har hur det slår.
Morgonens tidiga ljus sveper över väggen
och det slår, slår, slår.
Dansande i strimmor från golv till tak, virvlande ljus
så ljus som din hud.
Jag andas, så tyst det går.
känner
nu, just i dag
hör jag det slå.




Fri vers (Fri form) av L8
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8
L8