Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din suck

Ser dina tankar sucka, viras
runt, runt.
Darrandes utan uppehåll.
Suckar i tysthet, spränger tanken jag har
rakt och klart
isande varmt
suckar när ingen ser
bjuder in mig där
virar mig runt dig
och kväver.




Fri vers (Fri form) av L8
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-19 14:23



Bookmark and Share


    JO:82
Bra skrivet känner igen det där
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

L8
L8