Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Du säger ingenting, men dina tankar ekar.
Studsar från vägg till vägg och landar hos mig.
Du skriker så högt tyst inom dig
vädjande och liten.
Alla tusen dagar som gått, alla miljoner år
alla steg som tagits.
Minns porten, trappan
hur vattnet kändes i mitt ansikte.
Dina tårar
min irritation
tomheten och längtan.
Sorgen byttes ut mot glädje
efter en oändlig tid.




Fri vers (Fri form) av L8
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-17 08:32



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
jag gillar den röst jag får i huvudet då jag läser denna dikt
tyst, kvinnlig, som tankar vid ett fönster
målade av gryningen...

2012-08-17

  kerstin skriver VIP
en spännande dikt om tidens märkliga gång.
jag tycker om hur du lägger orden.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

L8
L8