Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du stal
du tog
du slet itu
oss.
Du stjäl
du tar
du sliter itu
oss.
samma gör du.




Fri vers (Fri form) av L8
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-03 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8
L8