Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung

Du sjunger sånger, sånger utan innehåll
jag nynnar med utan att märka det.

Sjung för mig den sanning jag så desperat vill höra
jag skrattar bort det
igen

Sjung sånger för dom andra
dom som inget hör.

Sjung för mig när dina ögon inte längre kan tala
så jag vet
så jag vet när sången tar slut.




Fri vers (Prosapoesi) av L8
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en fin text, tycker jag..*
2012-08-15

  victoriamaria
härlig! människans gemenskap är sången och kärleken
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

L8
L8