Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje gång

De kommer, kan inte stoppa
smärtsamt pockande
varmt fyllda med sorg.
de gör ont, så förbannat jävla ont.
Bränner hål, fräter.
Jag kan inte låta det ske, kämpar emot.
De vinner alltid, varenda gång
tårarna.




Fri vers (Fri form) av L8
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-20 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8
L8