Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förening

Förena dig med mig när gatornas virrvarr tar slut
när vindarna fångar min huds doft och virvlar vidare.
Förena dig med mig när fötternas steg känns oändligt långa, som en livstid på stigen.
När gräsets strån sticker in i mig som små vassa nålar
som lämnar små droppar av själens tårar efter sig.
Förena dig med mig när månens varv tagit slut
när regnet öser som en flod över det som vi inte trodde fanns
när vi inser att det aldrig kommer torka.
Förena dig med mig när jag precis vänt mig om.




Fri vers (Prosapoesi) av L8
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-16 10:02



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Sista raden blir jag förtjust i, i min läsning finns där ett hopp trots att vändningen är på gång eller har skett.
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

L8
L8