Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brinna...och flyga fritt...hur skall detta sluta..efterbränder, mellanbränder... önskningar och rop


sådant sällskap som du önskar

dina ord lever ett eget liv hos mig;
jag hör dem innan du har sagt dem-
är tacksam över dem;
dina ord är ljuvliga-


ord och passioner kan leva fria
av sin egen kraft-

människor kan brinna kravlöst
tillsammans,

dricka varandras kraft, drunkna
i orden,

få resesällskap på drömmarnas båt;

vibrera i samma ton, så de tappar
andan, blir förlorade eller bara
djupt drabbade;

en kort tid eller en tid som väntar
längre;

var inte rädd- dina vingar bär
att flyga fritt;

du har sällskap av mig; du finns
överallt i min fantasi, om du vill det;

jag är ditt sällskap; om du önskar
att önska




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-08 12:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som föder känslor.
2012-08-08

  Rise Little One
Denna eldar ju ordentligt, tack vännen.
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran