Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly

Jag kan blunda, jag kan fly.
Jag kan springa för livet
irra omkring, inte se, inte veta.
Jag kan gråta, skrika och slå.
Du hittar mig varje gång.
Du fångar mig med lätta armar.
Du låter mig vila i dina ögon
i din trygghet.
Du låter mig springa för du vet att jag hittar tillbaka.
Hur långt bort jag än är hittar du mig inom dig.
Låter mig vara där, vila
håller mig fast när jag är på väg bort.
Jag kan springa för livet men du hittar mig varje gång.




Fri vers (Prosapoesi) av L8
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-08 13:39



Bookmark and Share


  Vildaste
jättefin text!!!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

L8
L8