Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorad


du är allting jag velat ha
men ingenting av det

jag behöver

ibland önskar jag
att vi aldrig träffats

att du inte fanns

jag vet att jag
skulle tänka klarare

utan dig

kanske hitta mina ord
de jag glömde

när du lämnade mig

jag kanske skulle upptäcka
mina drömmar igen

de som fanns innan jag mötte dig

just nu
har jag bara tappat bort mig själv

och jag undrar ofta
hur man kan sakna någon

man aldrig riktigt haft

du luktar regn och salta tårar
i mina minnen

det finns inga solskensdagar
och jag är så ledsen för det

ibland önskar jag
att livet kunde börja om

att du inte visste allting om mig

och att jag
aldrig räknat dina födelsemärken
eller lagt märke till dina andetag

bredvid mig

då hade jag aldrig
behövt förstå

hur förlorad jag är

utan dig




Fri vers (Fri form) av alldamageinside
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-08 13:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackra ord!
2012-10-23

    Individ #3
Mycket vacker! Tror många känner igen sig i sådana känslor.
2012-08-25

    ej medlem längre
Tycker om den här texten. Den föder känslor. Många. Applåd.
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside