Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek (när den är som svårast)

Så som hjärtat talar

väver samman känslan

en visknings fjäder lätt

intill din kärlek


Sakta talar förnuftet

backa stanna upp

för det förflutna

mot brutna löften



Vägen är lång

vägen är ensam

så svår att skilja




Fri vers av Lindizz
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-08 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz