Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst vist!

Limericksfan från Vadstena
hon sa till skoltösen Helena:
-Dum lite grann så...
Vad kallas sådant då?
-Del-Vis! Vad kan du annars mena?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-08 17:38



Bookmark and Share


  ULJO
Du imponerar verkligen
2012-08-09

  Tarantaran
Härliga historier du skriver! Man försöker hitta liknande roligheter
hos sig själv, men du har ju dem hos dig, jag har bara regn. Har ändå haft litet roligt idag åt min elektriker, som är så el-vis ;)
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt