Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUSIKENS KRAFT

När musiken öppnar dina sinnen
och tonerna flödar
gråter din själ

Över livets ofullkomlighet
ord som ej blev sagda
frågor som ej fått svar

Musikens kraft är dock så stor
att du pånyttfödd vaknar upp
när sista tonen klingat bort

Med djup och äkta tacksamhet
en tanke varm du sänder
till skaparen av ljuv musik

En nyckel till ditt inre




Fri vers av Palett
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-09 13:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-08-19

  Heikki Hellman
Du har fått beskrivningens talang.
2012-08-16

  ResenärGenomLivet VIP
Musik betyder så mycket...fint skrivet.
2012-08-09

    ej medlem längre
Vackert skaldat om musikens nyckel.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett