Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterskalv (livet går vidare)

drömmarna
kärleken
och allt dedära med en framtid
småtimmar
nattlampa
handens vandring längs en kropp


för bra för att
vara utan vändplats det var kanske väntat nu står jag här vid vägskälet igen
aldrig har jag älskat hittat nåt så sällsamt känslorna de visste ingen gräns
där gick jag å trodde att det blott berodde på en mackapär som gick å laga
vetskapen den grodde genom allt vi gjorde i min nya värld så dog en saga
men
hoppets styrka kvarstår efter mina skavsår ännu ett kapitel ska få liv
kandidater avgår dags för nya valår synar mina kort å hoppar i


vingarna
friheten
och allt dedära med en framtid
sökande
mottaglig
fotens vandring längs en gata


och livet går vidare




Fri vers av Mattias C
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-09 16:20



Bookmark and Share


  Elin Öholm
Jag älskar rytmen i den här!
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C