Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen regel utan undantag


regelbok

 

om man rättmätigt drar rötägg i halvklena kavajärmar

får man en time out

sovstund

gult kort

 

om man upphäver tyngdlagen, lyfter mostrar och krossar hjärtan

då gäller utvisning

rannsakan

rött kort

 




Fri vers av Nanna X
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-09 18:39



Bookmark and Share


  stenhur VIP
rätt kort
men bra ändå
2012-08-11

  smultronbergen VIP


I den bästa av världar, tänker
ja, /S
2012-08-10

  AgnesP
Den er ikke mindre end dejlig:)
2012-08-09

  cilax VIP
grönt kort för dikten
2012-08-09

    ej medlem längre
Det känns fräscht med regelböcker. Behöver nog en och annan sådan för tillvaron - för att nyskapa den. Eller åtminstone en domare som bryter brottningsmatchen, för att läsa filosofi rakt in i adrenalinet. För övrigt en oerhört god läsning.
2012-08-09

  Ingela Svenson VIP
Upphäver tyngdlagen, ja det var en träffande beskrvning!
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X