Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken dansar själen


Högt över
och lång bort
från fördomars töjbarhet

ligger tankens centrum vaket

Diktatorns sandlåda
stinker av katternas påhälsningar

Vitryssland kantrar
under dystra demoner

Grinig
formar han sitt Svartryssland

Alla vi som ser
sörjer djupt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-09 19:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske ser poeten kopplingar till Sagan om ringen, där en ring representerar makt och att människor lockas att göra "dumheter" och där de som inte förstår verkligheten eller känner sig svikna av livet gärna går med på de mörka makternas sida och skövlar land samt mördar sig fram.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST