Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I går fick jag ett mail


I går fick jag ett mail från min moster som bor i Trångsund. Hon undrade om jag kunde förklara hur det kom sig att hon var glad just i dag. Alltså i går.
Hade hon större anledning att vara glad i dag än hon hade i går? Alltså gladare i går än hon var i förrgår. Faktiskt inte. Hon kunde inte komma på ett enda skäl till varför hon skulle vara gladare just denna dag som inte varit ett dugg intressantare eller mer händelserik än den igår. Alltså i förrgår. Hon grubblade hela dagen på detta. Och ju längre tid hon grubblade, min moster, desto ledsnare blev hon. Och till slut funderade hon litegrann på hur det kom sig att hon var gladare i går än hon var idag. Alltså i går. Visst är det konstigt skrev min moster. Visst är det?




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-09 21:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig fundering
2012-08-14

  cilax VIP
fin text. tänk inte för mycket! gillar alla Alltså, de ger den rätta släpigheten
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter