Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade systerdotter har lämnat oss efter en svår sjukdomstid


Till min systerdotter

 
I denna stund våra hjärtan
allas våra hjärtan

de slår i samma takt

Tårarna desamma
fyller varje bäck, varje ocean

En lilja
brutits av

Som vi önskade du fått blomma
länge länge än

Och ändå

Lyssnar vi till vinden
till vindarna

förnimmer vi  dig

Du finns

Just i denna stnnd
tar någon dig i sin famn

 

 

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-03 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter