Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett efter ett faller bladen

 

En vindil och

löven sjunger

i min lönn

(ännu brinnande

i oktoberljus)

ett efter ett

faller bladen

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-03 15:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Höstens intågande..
2015-10-07

  axveronika
fin känsla
2015-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Får mig att tänka på livets träd!
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter