Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner honom inte som jag

Jag vet att du inte förstår
Och det gör mig ledsen
Men då du ser en tår
Tar du mig för sorgsen

Något jag kanske är ibland
Men inte lika ofta som förr
Mina tårar har blivit till sand
Som bildat ett spår från hans dörr

Men du ser honom inte som jag
Förstår inte det jag gör
Du tror han plågar min natt och dag
Men det rår ingen av oss för

Han var min bästa vän
Delad plats med dig
Han var min älskare sen
En expert på att älska mig

Han fick mig att skratta
Så pass mycket att jag grät
Jag vet att du inte kan fatta
Men jag höll honom mycket kärt

Gör det faktiskt fortfarande
I alla konstiga dimensioner
Tankarna på oss är ännu rörande
Liksom alla våra vilda visioner

Så när du är arg
Håll din ilska för dig själv
Trots du är en blodtörstig varg
Jag vill själv korsa denna älv

Han var min bästa vän
Vi ville oss båda väl
Så jag är inte redo än
Att till känslor säga farväl




Bunden vers (Rim) av Sikska
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-10 04:06



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Grymt bra!
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska