Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

socker

Du är söt som socker
så jag tar dig med en tång

lägger dig i kaffet
och sjunger dig en sång

Det är du som får solen att lysa
det är du som gör himmelen blå

Det är du som får blodet att frysa
var gång du ifrån mig gå




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 334 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-08-10 08:43



Bookmark and Share


  Brachmin
första satsen säger allt, behövs ingen dikt, ingenting
2012-08-14

  Annika Persson
goosee' bitsocker a sugarbite glöm inte att borsta tänderna oral galvanism får blodet att rinna då garvar man inte.
2012-08-14

    JO:82
fin text att läsa såhär på morgonkvisten
2012-08-10

    ej medlem längre
hårda bud.
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander