Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sälj

Ett leende bakom glaset
ett inre av strömmande ro
Det är därför han bjuder kalaset
nåt annat är fånigt att tro

Det är vitt det är fräscht bra
så fort han får påfyllt med dricka
Och ibland syns han även ta
ur sin egen innerficka




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-10 11:22



Bookmark and Share


    JO:82
1;a stycket är klockrent
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander