Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ljusa får heta glädje


hjärtat var öde och tomt,

mörkret hängde över djupet;

och sinnet svävade över gråten-

det blev sakta ljust;

jag kallar det ljusa för glädje;

mörkret får heta nattsvart-

när det är som mörkast.




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-08-10 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran