Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dur och moll

Någon sjunger så svagt att jag knappast hör

toner inte kända
det är från en kör

dova ändå ljusa sjunger de sin sång
om hela mitt liv och som det var
en gång

jag sitter helt stilla lyssnar och förstår
att det är änglar som sjunger
om hur jag i mitt hjärta mår

valda delar går i moll
jag skakar till och ryser
de vet allt om mig och om mitt liv
om och när
min själen fryser

de vet att ömsom gråter jag ibland
och fäller bittra tårar
när sorgens vassa knivar mitt hjärta sårar

sen vänder det igen
då lägger jag i ängelns hand
all överbliven gråt och sorg

hör hur tonerna förändras
övergår i dur från moll

Skogsfen








Fri vers av Skogsfen.
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-10 16:31



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Berör på alla sätt och vis ;.)
Bokmärker/ kram
2012-08-13

  mare VIP
Mycket fin
2012-08-12

    ej medlem längre
Du skriver så det känns...mjukt och rörande.
2012-08-10

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och fin melodi...
2012-08-10

  Palett
Ett vackert mollackord !
2012-08-10

    ej medlem längre
Rörande ömsint.
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.