Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I arcus ömma ljus är du min

 

Stannar upp
åter blicken vila fri

för en stund sväva bort
långt bort i en annan värld

dit där allt är möjligt

Vi står så nära
ordlöst
i blickar som talar allt

och vi vet...

Jag faller hejdlöst
i bottenlös brunn

försvinner

i hungerdjupens
virvlande strömmar

Jag vet

vill inte kämpa

drunknar

sakta

läpparnas möte
i våtvarmt av dig
kittlande skälvning
inom i böljande svall

pulserande ljusbågar
i tusental
omslutande helhet

Drömmer om det
som aldrig kan bli
blott för en stund
möts våra själar

i gudomlig fantasi

 

© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-08-10 19:23



Bookmark and Share


  agneta pichler
har inga ord
2013-01-08

  sommarmoln
Så ljuv läsning...
2013-01-02

  aol
underbart verkligen värd sin placering,
2012-09-15

  Linda CH VIP
Ljuvligt att läsa och ryckas med!
2012-08-14

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så fina text!
2012-08-14

    ej medlem längre
i gudomlig fantasi ... ett härligt slut på en "mörkljus" resa ... tycker OM
2012-08-14

    ej medlem längre

Underbar poesi med lyriska inslag,

symboler och metaforer

och ett innehåll som bedårar och berör ....
2012-08-14

  ULJO
Gillar denna text
2012-08-14

    ej medlem längre
så fin
2012-08-12

    ej medlem längre
Det ouppnåeliga
bär på oerhördtyngd
att stoppa bort, gömma
i tillsynesverkligheten

Någon sade -
all "normal" önskan
frias in

att smaka på
i gränslandståendet

Stark text
som berör läsaren!
2012-08-12

    ej medlem längre
En vacker ömsint text som jag tar till mitt hjärta.
2012-08-10

  M M Mannheim VIP
Det HÄR var poesi på högsta nivå. Jag bara häpnar hur du kunde få ihop en sådan dikt när jag för bara en stund sedan bar inne på din sida. Det här är poesi som jag bara måste bokmärka. Det här är poesi jag kan läsa många gånger och kommer hitta något nytt varje gång.
2012-08-10

    ej medlem längre
öm, och fin text! *
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP