Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarben och för kort slaf



sommarben och för kort slaf
havsvikar och måsars skri

ler mot dig jonathan
sömnig och nyvaken

tror vi livet är en lek?
nej livet är allvar

det vet vi båda

men hur gör man jonathan
när man älskar någon?




Fri vers av sunnanvind
Läst 525 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-31 12:08



Bookmark and Share


  Stigi Skog
Ja, hur leker man den allvarsamma leken?
2013-08-27

  Blåbäret
man ryms sida vid sida
omslingrade och upprätthållande och i leendet avslöjas allt...
fina klippor här...;)
2013-08-10

  Lasseman VIP
Wow!.. bara ge dig hän.. o du duva
2013-08-01

  anits VIP

MYcket tänkvärda rader
2013-07-10

  aol
underbart, ja sann kärlek kan såras men aldrig raderas,
2013-07-08

    JJ VIP
En vackert inlindad enkel fråga, men svaret är inte alltid så enkelt... En otroligt fin känsla i dikten!!! Mvh. JJ.
2013-06-04

  lodjuret/seglare VIP
En sådan där kortis som lämnar så mycket övrigt åt läsaren att tolka in
2013-05-31

  Lars Hedlin
En undran som tål att tänkas på
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind