Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sentimento Profondo -Djup Kännsla "Foto Scala"


Amor Solvit - Kärleken Löser

Kärleken värmde när jag hörde din röst
Jag hörde dina ord efter 33 dagar

När du sa att du älskade mig så enormt mycket
Det gjorde ont i mig så att mina läppar öppnades

Jag log innom mig
Med en smärta som jag aldrig viste fanns

Lyckan känndes som en Scirocco vind
Vinden som är varm, röd & våldsam

Det hon sa smärtade mig för jag visste
Hon var borta

Jag var borta men längtade hem

Vi skulle ej ses, vi fick ej det
Vi skulle ha varit borta tillsamans, där

Verkligheten kom berusande
Jag sträkte mig efter efter flaskan

Läpparna kände bitterhet

Jag ville glömma
Men kunde ej

Orden gick ut
Jag viste att det var slut på det gammla

En födelse
Men vad viste jag inte

Vinden utanför var sval




Prosa av Federico Romano
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-10 23:34



Bookmark and Share


  genni VIP
Underbart!
2013-06-30

  Federico Romano
La seconda oggi, ma c´é ancora..
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano