Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besatt..


Amor Ipsum

Kärleken försvann ur mitt liv
Jag blev besatt av att älska

Hon visade sidor jag ej ville se
Då såg jag ej

För jag var besatt av kärleken
jag visste att mitt agerande var fel

Kunde ej stanna
Jag led av det

Jag tänkte bara hon hör vad jag..
Fick aldrig chansen att tala

Hennes vägran att lyssna dödade mig
Inget var värre en det straff hon gav mig

Hon sa att hon älskade mig
Höll min kärlek vid liv

Jag såg till slut döden som ett alternativ
Ville vila för gott

Luigi hoppade från en bro för samma orsak
Jag tänkte på honnom

Jag skrev varje dag
Det höll mig vid liv

Hon var ej färdig med mig
Hon ville krossa mig totalt

Jag var besatt
Kunde ej släppa henne

Hennes hat viste inga gränser
Hon ville ha mer

Hennes röst lät lycklig sist
Hon är nog det

Ensamheten var total
Doktorer ville ge mig medicin

Jag ville dö
Sårad som jag var ville jag hämnas
Jag tänkte men gav upp

Hoppet var där
Besatthet var kvar

Jag krossar henne genom att ej bli det själv
Genom att sätta mina tankar här




Prosa av Federico Romano
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-12 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano