Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oskuldsfull väntan



V
ackra unga fröken

speglar sig
i vattenytans glans

jungfrulig skönhet 
möter hennes blick


Hennes slanka siluett
skälver ytans krus

hon väntar någon

ett möte
där vid dammens kant


Med sinnet
fyllt av förväntan

hjärtat dunkar
rosorna på kinden
hettar



© Chawa 2012

 

Eget foto: Ur kollektionen Green-Törnqwist - Björk vid Ekhems damm

 




Fri vers (Fri form) av Chawa VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-12 01:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt ljuvlig.
2012-08-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
vacker bild- samt ordgivning om denna vackra frökens likväl fina väntan, spirandes passion
2012-08-16

  M M Mannheim VIP
Det var en mycket fin text!
2012-08-15

  ULJO
Så vackert att man får gåshud
2012-08-13

    ej medlem längre
underbar!!**
2012-08-12

    ej medlem längre
Med vackert sagoskimmer målar du en tavla med ord.
2012-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nästan så man önskar sej tillbaka till den tiden...
2012-08-12

    ej medlem längre
Skönt tecknad bild
av jungfruns varliga
inträde i vuxenlivet
i form av den starkaste
av krafter
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP