Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad själ


Berörd.
Av din förmåga.
Att vara oberörd.
Då du låter,
mänskliga händer,
såra ditt hjärta.
Som om det vore,
deras måltavla.
Pil efter pil skjuts,
men du står,
på stadig grund.
Vid världens ände,
i hopp om att falla.
Inte av hjärtats förlust,
utan för det hål du bär.
Då din själ,
Redan lämnat dig.




Fri vers av Maggie
Läst 878 gånger
Publicerad 2006-02-08 00:13



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Väldigt välskrivet! Tack!
2006-02-08

  Wretling
Sorgligt :)
2006-02-08

  solglimt
Rappt och rakt, starka känslor wow du berör!!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie