Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

Stjärnor faller över himlen
lyser upp och förgås
vackert gnistrande i sena timmen
sedan borta
endast stoft

Nu är det inte stjärnor
som
faller ned på oss
utan meteoriter
krossade förstås

Det vackra som vi skådar
kan även krossa oss
så akta dig om natten
när stjärnfall blir till stoft

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-12 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.