Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva livet långsamt

Det är inte många knop jag gör,
inte många skott på mål jag skjuter.
Kreativiteten bjuder mig en färg i taget hur länge som helst.
Jag sitter och fingrar på en mattfrans och mina tankar distraheras lätt.
Jag gömmer mig under täcket, somnar och drömmer.
Drömmarna är kreativa och levande, gör att jag känner mig färgstark.
Jag lever livet långsamt...




Fri vers av Feminaz
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-12 15:32



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Lycka är att finna ro och att finna storhet i det lilla. Snygg poesi.
2012-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter så skönt att kunna göra det...
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz