Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

303. Hela jag



Hela jorden är en gåva
från Skaparen
I Hans tjänst
måste jorden brukas
för att stiga ur kaos
till kärleksfull harmoni

Hela jag är en gåva
från Skaparen
en liten diamant
som måste slipas av livet
till att gå i kärlekens tjänst

Hela jag är en gåva
från Skaparen
en liten diamant
som måste slipas av livet
för att nå en fulländad skönhet
ett strålande jag




Fri vers av Maria T
Läst 397 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-12 16:04



Bookmark and Share


    maija tuori

Otroligt vackert !
2012-08-19

  Gabrielle Laurèntzen
Insiktsfull och vacker!
2012-08-15

  Ljusletaren
Underbara ord ... bokmärker så klart ;.)

/kram
2012-08-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-15

  Bibbi VIP
Amen!
2012-08-14

  anits VIP
En helt underbar dikt
2012-08-13

    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-08-13

  walborg
Fulländat vackert
2012-08-12

  Michaela Dutius
E underbar dikt Maria!

tack för den!
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T