Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon har gjort märken






Visst har evigheten

satt sitt avtryck

också i din

darrande själ


jag har sett märkena

som Någon gjort

i ditt livs väv


närvaron av Någon

har gjort spår

i din tanke

och i din blick


det ger dig styrka

att dansa

långt efter att musiken

har tystnat



det ger dig mod

att stanna

och ta emot läkedom

för ditt sargade sinne































Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 589 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-08-12 18:43



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint med läkedom
2012-08-19

  Katarina_
Stark text, bra formuleringar.
2012-08-15

  Jonas Hagén
intressant det här med helande,,,,,,
kanske sker det runt oss, utan att
vi vet!
2012-08-15

  Eva Langrath VIP
Dina ord skänker ro i kvällen.
2012-08-14

  Ninananonia VIP
Berörande tankar...
2012-08-14

  Siggesdotter
Gick rakt till hjärtat, berörande, den bokmärker jag! Tack!
2012-08-14

  Lars Hedlin
Mycket fin och berörande
2012-08-14

  ULJO
Berörande läsning
2012-08-14

  Marja Granqvist VIP
Ja, visst finns det något som påverkar oss alla. Något som gör att vi alla ingår i evigheten. En mycket trösterik dikt.
2012-08-13

    annasofia.
Tack! Så tagen
2012-08-13

    ej medlem längre
Se efter i dig om du har sanningen om dig för inget är dolt för det som existerar och du Lars G är en idiot
2012-08-13

  anits VIP
Sanna ord, som jag tycker mycket om
2012-08-13

  Ljusletaren
Sanna ord ... tack!
/kram
2012-08-13

  walborg
Styrka ur dolda källor
2012-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Jag nickar instämmande...det känns gott.
2012-08-12

    ej medlem längre
En fantastisk text med mycket ömhet och mjukhet i. Gillar. Mycket.
2012-08-12

  NågonAnnans
Håller med nedanstående talare: Tycker jätte mycket om den här texten!
2012-08-12

    ej medlem längre
tycker om texten!*
2012-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Evigheten är nedlagd i våra hjärtan. Därför är vi oroliga tills vi finner frid i Jesus.
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius