Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såra..


Vulnerati Amor

Vulnerati Amore..

Genom att såra mig
Så ha du sårat dig själv

Din smärta lever kvar
I min

Min är  i din

Lindra din smärta
Sök dig i till mig

Skrik ut din smärta
Låt mig få lyssna

Jag vill inget annat
Jag har väntat

Det blev ej så..
Jag skrek, det var min röst

Skriet kom någonstans  inifrån
Den var tyst

Verkligheten var här
Jag vaknade

Låt mig komma iväg
Till kusten

Vila
Glömma

Glömma & minnas en lång tid
Amalfi väntar




Prosa av Federico Romano
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-12 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket känslosam text
Du förmedlar känslan väldigt bra
Tack
Zafiro*
2013-10-22

  Ninananonia VIP
Berör... du beskriver hur det känns när man blir sårad...
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano