Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att avsluta allting

Att köra runt för man är ensam och hjärtekrossad och inte vet vart man ska ta vägen.
Med enbart gatlamporna och den obevekligt pulserade basgången i mina öron.

Skriker ordlös klagan och hotelser.
Morrar ditt namn mellan sammanbitna tänder och med knogarna vitnande över ratten.

Jag vill begrava dem i ditt ansikte.
Känna blodet forsa varmt och vått och rosenrött över mina darrande händer.

Trycker gasen i botten med en antydan till att avsluta allting.
Allting.




Fri vers av vargpakten
Läst 606 gånger
Publicerad 2012-08-13 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten