Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker om att leka med ord och betydelser


Mefistos varuhus

Välkommen till Mefistos

Mefistos är varuhuset med djävulskt låga priser.
På tygavdelningen kan man hitta bla. otyg, sattyg, fanstyg och djävulstyg i metervara.
På verktygsavdelningen kan man hitta treuddar, hin hål-slagare och den så kallade djävuls-kapen.
Kläder kan man köpa på vår modeavdelning Asmode-hus, t.ex. Lusiferkoftor, djävulsrockar eller pälsebubbsjackor, de är helvetiskt varma. Här kan man även köpa hin-hålfotsinlägg.
Vill man inte ta med sig satungarna in i butiken, kan man alltid lämna dem på Mefistos servering där de serveras belsebubbel eller häxbål.
På varuhusets livsmedelsavdelning har vi denna vecka fan-tastiskt lågt pris på satan-ister och hornpäron. Där kan man också hitta helvetesbröd och få se på andra bullar. Viktenheten är förstås pentagram.
I puben Belsepub kan man få sig en jäkel eller om man tycker att den är för stark, kan man få en vattnajäkel istället eller en "fan grogg".
Denna vecka har vi rea på antikrist-allkulor för dem som vill spå en särdeles mörk framtid.
Allt som säljs på Mefistos tillverkas i Hin-håleryd eller importeras från Helvetia.




Prosa (Fabel/Saga) av Blåbärskaj
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-13 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hehe, påminner mig om "Dagens Gussy" på Namn och Nytt-sidan (om du läser DN)
2013-06-15

    Esa Salomaa
väldans klyftigt och roligt..ordlek som bäst

2013-06-15

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jättebra.
Jag hade en gång en arbetskamrat som
också hade hvitsgärna.
Det är energerande.
2013-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
En festlig liten berättelse...
2012-08-13

  hansensson
Man blir glad. Det är bra.
2012-08-13

  Cris
:) Borde skrivas med textsnittet; Helvetica

Kul med ord-lek
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj