Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets förvirrande pussel

En bit under mattan

En bit i kannan
en i sängen

Små bitar, pusselbitar
ur ett liv

Livet är som ett enda
stort, tredimensionellt pussel

Man söker lösa det

Det tar en livstid
att samla ihop alla bitar

Undrar om man någonsin lyckas
med att samla ihop alla bitar
till livets stora pussel




Fri vers av Lilla Bambun
Läst 165 gånger
Publicerad 2012-08-13 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun