Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon tänkte på innehållsförteckningen

Medvetenheten i ben som går
bort ut ur bilden hoppar från
ramen försvinner
långsamt glöms bort i tiden
när ingen vet ingen ser trots
lappar sitter uppe
sitter ner finner inte
frågorna till svaren ty ni talar
i gåtor lösliga för någon knöt upp
snöret frigörande måleri trollen
var snälla i mina böcker ordet går
i byn kall som vintersnö att sagor
dansar på borden när fioler spelar
till sång finner världen i toner
barnen talar inte mer delar inte in
i färger och kroppar
öppna ögon ser själar glimma till inga
frågor mer




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-13 21:27



Bookmark and Share


  träsnidaren
Fan va bra. Rytmiskt som attans. Orden träffar på rätt ställe...!
2012-08-18

    ej medlem längre
Mycket bra ...
2012-08-14

    ej medlem längre
bravo!*
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten