Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av "havet"


Mare Nostrum - Vårt Hav

Havet bad mig
Leta I dina känslor

Orden kommer
Flöda

Jag att läsa
Du att skriva

Känslor kan aldrig bli
En plåga för den som lever dom

Kanske för stunden
Aldrig för evigt

Den som lägger dom åt sidan
Blir plågan kvar

Varje gång dom minns
Varje gång dom försöker att ej minnas

Lev smärtans storm
Minns havets vågor

Låt vattnet få tränga in
Du flyter om du vill ändå

Vattnet finns i dig
Havet är bara en enhet

Du är delaktig
Havet är vårt




Prosa av Federico Romano
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-13 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag läser. Jag lyssnar...och sveps bort av en känslostorm. Du berör som få.
2012-10-02

  Ingela Svenson VIP
En vacker metafor, att ett hav finns där man ä delaktig, Gillar
2012-08-14

  Federico Romano
Den som vill veta lyssnar, dom andra stänger flödet & lever i den egna verkligheten, torra & till synes oskadda!
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano