Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är allt, och lite till


Jag rimmar på både svek
och kalla händer under täcket.

Jag andas både självdistans
och sorgelös ironi.

Mitt slott är inte enbart byggt
av fjäderlätta tegelstenar,
utan också av dom där drömmarna
jag hade när jag var liten.

Jag är allt på samma gång,
och ofast lite mer.
Du är ingenting och inget på samma gång,
och oftast lite mindre.

Men vi drömmer samma dröm.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-02-07 21:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du har ett underbart språk...mycket poetiskt...
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette